Du skal finde et egnet sted til din gødning

-

Det er perfekt, at man kan have godt gødning, som man kan gøde jorden med, hvilket landmænd især benytter sig af, så deres afgrøder kan vokse.

Desværre er det ikke alle landmænd, der har forståelse for, at man skal anvende noget brugbart gødning, som der ikke er til gene for miljøet og naturen, for nogle af disse tænker mere på profit.

Derfor får de fat i noget gødning, som der er godt skadeligt for naturen i større mængder, men som så er med til at skabe flere afgrøder, og når man kan lave meget af det, så daler prisen også på det, for det handler om udbud og efterspørgsel.

Men så længe man bare kan lave meget af det, så skal man jo nok få solgt rigeligt, fremfor at man laver en smule, som der så bliver dyrt, og ikke alle gider at købe – er deres tankegang.

I det lange løb bør man dog bruge det fornuftige gødning, der er til gavn, for det hører fremtiden til. Læs mere om optimal gødskning her.

Der skal være plads til gødningen

Men stadig har man bruge for store mængder af gødning, og hvor man tidligere kunne sende en ko ud på marken for at skide eller pisse som gødning, så er det ikke noget, man gør i samme omfang længere.

Man samler meget gødning og spreder det på samme tid, men som de fleste nok ved, så lugter den slags gødning også, og derfor holder man det for sig afsides, indtil man skal bruge det.

Det er en af grundene til, at man også som en god landmand advarer de næste i byen og lokalmiljøet om, hvornår man spreder gylle og gødning, fordi de let kan sprede sig med vinden, så det er til gene for sig.

Men man skal ikke brokke sig over lugten, hvis man er på en gård, for det er en naturlig del af sådan et sted, at der lugter af gødning, og landmanden har lært at acceptere det og leve med det – for den duft er jo lig med, at man kommer til at tjene penge.

Latest news

Hvordan en betalingsterminal kan gøre din virksomhed mere effektiv

At have en hurtig og effektiv betalingsproces er en afgørende del af en succesfuld virksomhed. En betalingsterminal kan hjælpe...

Vinduesvisker og Viskermotor: Hvad skal du vide om?

Godt vedligeholde og fungerende vinduesviskere er vigtigt, når du er på vej i din bil i regnvejr eller andre...

Sådan får du mest muligt ud af dit Teamudviklingsprogram

Blog Introduction: Virksomheder er afhængige af gode teams for at nå deres mål. Men selv de bedste medarbejdere har...

Optimer din SEO: Sådan forbedrer du din online synlighed

Som onlineforretningsejer ved du allerede, at SEO eller søgemaskineoptimering er vigtig for din virksomheds succes. Men at forbedre din...

Guide til at vælge det rigtige byggepladshegn

Et byggepladshegn er et umiskendeligt syn på byggepladser overalt i verden. Det spiller en vital rolle i at beskytte...

5 måder at få hjælp til rekruttering på

Rekruttering er en vigtig proces for enhver virksomhed, men det kan også være en tidskrævende og udfordrende opgave. At...

Must read

Hvordan en betalingsterminal kan gøre din virksomhed mere effektiv

At have en hurtig og effektiv betalingsproces er en...

Vinduesvisker og Viskermotor: Hvad skal du vide om?

Godt vedligeholde og fungerende vinduesviskere er vigtigt, når du...

You might also likeRELATED
Recommended to you