Bedre nærvær med Uskyldens hjerte

-

Nu er det ikke sådan, at vi skal helt tilbage til den uskyldens hjerte som man fødes ind i denne verden med – men vi skal et stykke derhenad. Vi bliver født med gener fra vores forældre, og vi får et overjeg fra vores forældre – og nogen gange kan dette overjeg overskygge det nærvær man har til sig selv som barn, og så kan det være en god ide at få hjælp til at finde ud af hvad der er godt og mindre godt af det man har med i sin rygsæk. Der er mange steder hvor man kan få denne hjælp til at finde tilbage til sit eget nærvær og medfødte livsmål, her tænker jeg meget på uskyldenshjerte.dk – her kan man få både terapi og spiritualitet samme sted. Det der hjalp mig ud af mine vanskeligheder, var den hypnose jeg fik sammen med samtaler.

Hypnose hos uskyldens hjerte

Jeg selv syntes at det var en blid form for at få vendt om på nogle ting som jeg havde oplevet, og som jeg bestemt ikke længere gad at have med mig – herunder nogle af mine “barnlige” følelser der bare blev tricket i tide og utide, og spændte ben for det jeg gerne ville med mit liv. Jeg selv har været enormt glad for denne hypnose og terapi fra UskyldensHjerte, og det er lang tid siden at jeg har haft et tilbagefald med mine barnlige følelser. Jeg ville ønske for andre med ondt i sjælen at de undte sig selv et forløb magen til.

Latest news

Effektiv hygiejne med sæbedispensere med sensor

Læs mere om sæbedispenser med sensor, som er en moderne løsning, der bidrager til forbedret hygiejne på offentlige steder...

Effektiv rengøring og facility management er nøglen til en velfungerende arbejdsplads

Rengøring og facility management er afgørende faktorer for at sikre en sund og produktiv arbejdsplads. En veludført rengøringsrutine bidrager...

Forbedr dit hjem med gardiner i Esbjerg

Gardiner spiller en afgørende rolle i boligindretningen og tilføjer ikke kun æstetik, men også funktionalitet til ethvert rum. I...

Beskyttelse af dit hjem og ejendom med effektiv perimetersikring

Hvad er perimetersikring?Perimetersikring refererer til sikkerhedsforanstaltninger, der anvendes til at beskytte omkredsen eller grænsen af et område mod uønsket...

Effektiv CNC Automatdrejning og Fræsning

Læs mere om Rea Automatdrejning for at forstå, hvordan CNC automatdrejning og fræsning revolutionerer produktionsindustrien. CNC-teknologi spiller en afgørende...

Lækker Mad ud af Huset fra Kokkekompagniet: En Kulinarisk Oplevelse

Når det kommer til at arrangere en mindeværdig fest eller sammenkomst, er maden ofte i centrum. lækker mad ud...

Must read

Effektiv hygiejne med sæbedispensere med sensor

Læs mere om sæbedispenser med sensor, som er en...

Effektiv rengøring og facility management er nøglen til en velfungerende arbejdsplads

Rengøring og facility management er afgørende faktorer for at...

You might also likeRELATED
Recommended to you