Brugt it udstyr

-

Nu hvor tiderne er der, hvor man går meget ind for genbrug, så er det også der jeg ville lede efter noget nyt it udstyr, hvis det var det jeg stod og manglede – jeg ved at der er mange virksomheder der ofte udskifter deres brugte it udstyr, inden det er helt udtjent, men bare fordi det skal være det nyeste, så det kan fungere hurtigst muligt, og medarbejderne ikke har for meget spildtid.

Jeg har da også selv været så heldig at kunne købe noget Brugt-IT udstyr, som egentligt ikke var ubrugeligt, men bare stod for tid til at skulle udskiftes – og jeg fik en super god computer og brugt server. Så var jeg godt kørende derhjemme. Nu ved jeg også at det ikke lige er alle der er lige så heldige som jeg, men så er der virksomheden brugt-it.dk der også gør sin i brugt it-udstyr. Hvorfor betale det dobbelte, for noget man kan få til den halve pris.
Hos brugt-it.dk har de stort udvalg af brugte servere, og uanset hvad, så er der brug for en server, hvis man har en virksomhed, hvor der er flere medarbejdere der skal kobles op på – og så der kan tages back up af diverse data. Så man kan kun konkludere, at det ikke bare er personlige mennesker der anvender brugt it-udstyr, men også virksomheder der lige vil spare lidt penge ved at bruge brugt it-udstyr og servere – og så er det ikke alle der lige har brug for den sidste nye model, bare den man køber er funktionel, og kan håndtere det man skal anvende it-udstyret til. Jeg tænker da også, at der er flere og flere der kigger sig om efter genbrug af forskellige slags varer, ikke kun for at spare penge, men også for at være lidt miljø bevidste, og komme lidt væk fra den der smiden ud mentalitet. Jeg har flere erfaringer med at genbrug er stort lige så godt som nyt, så hvorfor ikke benytte sig af at der nu også er brugt it-udstyr som man kan få fingrene i.

Latest news

Så langt er vi kommet fra de første huse der blev bygget

Huse har været en del af den menneskelige civilisation i årtusinder. De første beviser på menneskeskabte strukturer stammer fra...

Sådan indretter du din have

En velarrangeret have tilføjer skønhed og fred til dit hjem. Ved at følge disse enkle tips kan du skabe...

Udvikling i teknologi er vild

Teknologiens udvikling har altid været et fascinerende diskussionsemne. Fra opfindelsen af det første hjul til opsendelsen af den første...

Sådan vælger du de rigtige gardiner til dit hjem

Gardiner er ikke kun en stilfuld måde at tilføje noget pift til dit hjem på. De har også en...

Sejlads er en fed ting

Sejlads er en god måde at tilbringe en dag på. Det er fredeligt og beroligende, og det er en...

Skagen byder på en masse attraktioner

Skagen er en by i Danmark, som ligger helt oppe i toppen af Jylland. Den er kendt for sine...

Must read

Så langt er vi kommet fra de første huse der blev bygget

Huse har været en del af den menneskelige civilisation...

Sådan indretter du din have

En velarrangeret have tilføjer skønhed og fred til dit...

You might also likeRELATED
Recommended to you