Brugt it udstyr

-

Nu hvor tiderne er der, hvor man går meget ind for genbrug, så er det også der jeg ville lede efter noget nyt it udstyr, hvis det var det jeg stod og manglede – jeg ved at der er mange virksomheder der ofte udskifter deres brugte it udstyr, inden det er helt udtjent, men bare fordi det skal være det nyeste, så det kan fungere hurtigst muligt, og medarbejderne ikke har for meget spildtid.

Jeg har da også selv været så heldig at kunne købe noget Brugt-IT udstyr, som egentligt ikke var ubrugeligt, men bare stod for tid til at skulle udskiftes – og jeg fik en super god computer og brugt server. Så var jeg godt kørende derhjemme. Nu ved jeg også at det ikke lige er alle der er lige så heldige som jeg, men så er der virksomheden brugt-it.dk der også gør sin i brugt it-udstyr. Hvorfor betale det dobbelte, for noget man kan få til den halve pris.
Hos brugt-it.dk har de stort udvalg af brugte servere, og uanset hvad, så er der brug for en server, hvis man har en virksomhed, hvor der er flere medarbejdere der skal kobles op på – og så der kan tages back up af diverse data. Så man kan kun konkludere, at det ikke bare er personlige mennesker der anvender brugt it-udstyr, men også virksomheder der lige vil spare lidt penge ved at bruge brugt it-udstyr og servere – og så er det ikke alle der lige har brug for den sidste nye model, bare den man køber er funktionel, og kan håndtere det man skal anvende it-udstyret til. Jeg tænker da også, at der er flere og flere der kigger sig om efter genbrug af forskellige slags varer, ikke kun for at spare penge, men også for at være lidt miljø bevidste, og komme lidt væk fra den der smiden ud mentalitet. Jeg har flere erfaringer med at genbrug er stort lige så godt som nyt, så hvorfor ikke benytte sig af at der nu også er brugt it-udstyr som man kan få fingrene i.

Latest news

De perfekte bålfade til din have

Et bål er et kontrolleret udendørs bål, der bruges til rekreative eller ceremonielle formål. Traditionelt blev bål traditionelt lavet...

Dag og nat

Ting ser uvilkårligt anderledes ud om dagen og om natten - man siger også de er som dag og...

Plastspande og Plastbøtter

Der anvendes virkelig mange plastspande og plastbøtter i al almindelighed i vores små hjem - for ikke at nævne...

Kors og statuer

Korset er et kristent symbol. Det har det været i flere tusinde år. Det har selvfølgelig noget at gøre...

Et professionelt nedrivningsfirma

Hvis man har købt en grund, hvor der står et gammelt hus eller en faldefærdig bygning, så har man...

Skoleafslutning og Grillmad

Skolen er snart slut, eleverne i de store klasser har snart deres sidste eksamener - solen skinner og det...

Must read

De perfekte bålfade til din have

Et bål er et kontrolleret udendørs bål, der bruges...

Dag og nat

Ting ser uvilkårligt anderledes ud om dagen og om...

You might also likeRELATED
Recommended to you