Brugt it udstyr

-

Nu hvor tiderne er der, hvor man går meget ind for genbrug, så er det også der jeg ville lede efter noget nyt it udstyr, hvis det var det jeg stod og manglede – jeg ved at der er mange virksomheder der ofte udskifter deres brugte it udstyr, inden det er helt udtjent, men bare fordi det skal være det nyeste, så det kan fungere hurtigst muligt, og medarbejderne ikke har for meget spildtid.

Jeg har da også selv været så heldig at kunne købe noget Brugt-IT udstyr, som egentligt ikke var ubrugeligt, men bare stod for tid til at skulle udskiftes – og jeg fik en super god computer og brugt server. Så var jeg godt kørende derhjemme. Nu ved jeg også at det ikke lige er alle der er lige så heldige som jeg, men så er der virksomheden brugt-it.dk der også gør sin i brugt it-udstyr. Hvorfor betale det dobbelte, for noget man kan få til den halve pris.
Hos brugt-it.dk har de stort udvalg af brugte servere, og uanset hvad, så er der brug for en server, hvis man har en virksomhed, hvor der er flere medarbejdere der skal kobles op på – og så der kan tages back up af diverse data. Så man kan kun konkludere, at det ikke bare er personlige mennesker der anvender brugt it-udstyr, men også virksomheder der lige vil spare lidt penge ved at bruge brugt it-udstyr og servere – og så er det ikke alle der lige har brug for den sidste nye model, bare den man køber er funktionel, og kan håndtere det man skal anvende it-udstyret til. Jeg tænker da også, at der er flere og flere der kigger sig om efter genbrug af forskellige slags varer, ikke kun for at spare penge, men også for at være lidt miljø bevidste, og komme lidt væk fra den der smiden ud mentalitet. Jeg har flere erfaringer med at genbrug er stort lige så godt som nyt, så hvorfor ikke benytte sig af at der nu også er brugt it-udstyr som man kan få fingrene i.

Latest news

Skræddersyet siddekomfort til dig

Når det kommer til at købe stole, er der flere vigtige faktorer at tage i betragtning for at sikre,...

Oplev Perfektion i Dit Køkken med Kvalitetskogekar

Når man søger efter det ideelle kogekar til køkkenet, er det afgørende at vælge et produkt af høj kvalitet,...

Fordele ved at gøre brug af et eventfirma

Planlægning og eksekvering af begivenheder kan være en udfordrende opgave, der kræver tid, ressourcer og ekspertise. Her kommer et...

Gangbroer – Sikker og Effektiv Overførsel med Pro Bro

Selvfølgelig, her er et mere uddybende blogindlæg om gangbroer med fokus på Pro Bro, en pålidelig leverandør af gangbroer:Blogindlæg:...

Perfekt tilbehør til badebro: Gør dit ophold ved vandet komplet

En badebro er ikke bare et sted at stige i vandet; det er et hjerte for sommerens sjov og...

Marc Lauge Jeans: Kvalitet, Stil og Komfort

Marc Lauge Jeans er mere end bare et stykke tøj - de er en erklæring om kvalitet, stil og...

Must read

Skræddersyet siddekomfort til dig

Når det kommer til at købe stole, er der...

Oplev Perfektion i Dit Køkken med Kvalitetskogekar

Når man søger efter det ideelle kogekar til køkkenet,...

You might also likeRELATED
Recommended to you