Du skal finde et egnet sted til din gødning

-

Det er perfekt, at man kan have godt gødning, som man kan gøde jorden med, hvilket landmænd især benytter sig af, så deres afgrøder kan vokse.

Desværre er det ikke alle landmænd, der har forståelse for, at man skal anvende noget brugbart gødning, som der ikke er til gene for miljøet og naturen, for nogle af disse tænker mere på profit.

Derfor får de fat i noget gødning, som der er godt skadeligt for naturen i større mængder, men som så er med til at skabe flere afgrøder, og når man kan lave meget af det, så daler prisen også på det, for det handler om udbud og efterspørgsel.

Men så længe man bare kan lave meget af det, så skal man jo nok få solgt rigeligt, fremfor at man laver en smule, som der så bliver dyrt, og ikke alle gider at købe – er deres tankegang.

I det lange løb bør man dog bruge det fornuftige gødning, der er til gavn, for det hører fremtiden til. Læs mere om optimal gødskning her.

Der skal være plads til gødningen

Men stadig har man bruge for store mængder af gødning, og hvor man tidligere kunne sende en ko ud på marken for at skide eller pisse som gødning, så er det ikke noget, man gør i samme omfang længere.

Man samler meget gødning og spreder det på samme tid, men som de fleste nok ved, så lugter den slags gødning også, og derfor holder man det for sig afsides, indtil man skal bruge det.

Det er en af grundene til, at man også som en god landmand advarer de næste i byen og lokalmiljøet om, hvornår man spreder gylle og gødning, fordi de let kan sprede sig med vinden, så det er til gene for sig.

Men man skal ikke brokke sig over lugten, hvis man er på en gård, for det er en naturlig del af sådan et sted, at der lugter af gødning, og landmanden har lært at acceptere det og leve med det – for den duft er jo lig med, at man kommer til at tjene penge.

Latest news

Skræddersyet siddekomfort til dig

Når det kommer til at købe stole, er der flere vigtige faktorer at tage i betragtning for at sikre,...

Oplev Perfektion i Dit Køkken med Kvalitetskogekar

Når man søger efter det ideelle kogekar til køkkenet, er det afgørende at vælge et produkt af høj kvalitet,...

Fordele ved at gøre brug af et eventfirma

Planlægning og eksekvering af begivenheder kan være en udfordrende opgave, der kræver tid, ressourcer og ekspertise. Her kommer et...

Gangbroer – Sikker og Effektiv Overførsel med Pro Bro

Selvfølgelig, her er et mere uddybende blogindlæg om gangbroer med fokus på Pro Bro, en pålidelig leverandør af gangbroer:Blogindlæg:...

Perfekt tilbehør til badebro: Gør dit ophold ved vandet komplet

En badebro er ikke bare et sted at stige i vandet; det er et hjerte for sommerens sjov og...

Marc Lauge Jeans: Kvalitet, Stil og Komfort

Marc Lauge Jeans er mere end bare et stykke tøj - de er en erklæring om kvalitet, stil og...

Must read

Skræddersyet siddekomfort til dig

Når det kommer til at købe stole, er der...

Oplev Perfektion i Dit Køkken med Kvalitetskogekar

Når man søger efter det ideelle kogekar til køkkenet,...

You might also likeRELATED
Recommended to you