Forglem ej art få sat dine Primolister på

-

Der er nok mange af os, der har stået i den situation før: Vi har fået lagt nyt gulv eller fikset nogle vægge ved enten at male dem op, rent faktisk sætte nye op eller gøre noget helt andet ved dem, og så står man tilbage med en opgave mere: Man skal have sat de lister på.

Men det kan da godt lige vente, for det haster jo ikke mere, end det jager, så det kan da komme på tale senere, og nu er man trods alt godt udmattet, så det kan man da gøre senere.

Der er bare lige det ved det, at man som regel ender med at udsætte det så længe, at man vænner sig til, at der ikke er nogle lister, og man kan ende med at komme helt derud, hvor man faktisk en dag sælger huset, og så er der stadig ikke sat lister på.

Hvis ret skal være ret – og det skal det jo – så er de lister ikke utroligt nødvendige, men de fuldender bare det flotte rum, og der er mange at vælge blandt, hvor det kan anbefales, at man anvender nogle flotte Primolister.

Se nu at få sat de lister på

Det er jo heller ikke så svært at få gjort, så selv hvis man har fået nogle håndværkere til at stå for de forudgående opgaver, så kan man sådan set sagtens selv sætte de her lister op, og ellers er der ikke noget galt i, at man vælger de samme eller nogle andre håndværkere til at gøre det.

Det behøver heller ikke tage særligt lang tid, og hvis man nu får en ven til at hjælpe en, så er det også ret hurtigt overstået – dette gælder specielt, hvis man kun har renoveret et enkelt lokale.

Hvis man står med mange lokaler, hvor der skal sættes lister op, så kan det svare sig, at man finder en dag, som man afsætter til at få sat de lister op, for så ved man, hvornår det skal gøres, og man forbereder sig mentalt til at få det gjort.

Og man vil elske sig selv for det bagefter, for det kommer virkelig til at se flot ud!

Latest news

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan stadigvæk nyde solen og den dejlige varme, omend dagene er...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående fremme hele året, men så kommer den også til at...

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Must read

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående...

You might also likeRELATED
Recommended to you