Gardinbussen kommer hjem til dig

-

Tid til nye gardiner

Er I flyttet i ny bolig og har brug for nye gardiner, eller er jeres nuværende gardiner ved at have udtjent deres værnepligt, så skulle I tage at alliere jer med Din Gardinmand, der kommer ud til jer og tager den personlige samtale, og laver individuelle opmålinger så I får skræddersyede gardiner, der kommer til at hænge smukt og passe 100%. På www. dingardinmand.dk elller via linket her hvor I kan læse mere om at få besøg af gardinbussen finder I indgangen til at booke besøg af en fagperson, der ved alt om gardiner og afskærmninger til boligen eller virksomheden.

Stort udvalg af smukke gardiner

Det er blevet populært at få besøg af en gardinbus og der er også kun fordele ved det. Dels så er der god tid til at få præsenteret det store udvalg af al verdens gardiner, lameller og persienner, og så er der fordelen ved at få skræddersyede gardiner der matcher 100%. Gardiner er en del af boligindretningen, de spiller aktivt med her, og derfor er det ikke helt ligemeget, hvad I har hængende på vinduerne, det er helt sikkert. Den gode stil hvor tekstilerne matcher hinanden, og spiller hinanden gode det er at foretrække, for det er ud over god stil, også med til at tilføje harmoni og flow i indretningen. Hop ind på hjemmesiden og check udvalget ud så I er godt klædt på til, når Gardinbussen kommer forbi. Der er så mange forskellige muligheder, og i samtalen med fagpersonen bliver I præsenteret for yderligere muligheder, det er helt sikkert. Gør jeres hjem smukt og lad det afspejle hvem I er, det skal jo gerne være jeres hjem og ikke andres eller en afspejling af et boligmagasin. Smukke gardiner kan I glædes over hver dag, og de spiller jo også en rolle i forhold til at de skal afskærme fra sol, lys og kulde, derfor er det vigtigt med de rette gardiner.

Latest news

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan stadigvæk nyde solen og den dejlige varme, omend dagene er...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående fremme hele året, men så kommer den også til at...

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Must read

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående...

You might also likeRELATED
Recommended to you