Gebisser kan komme på tale senere i livet

-

Et gebis er formentlig noget, som du forbinder med en af dine bedsteforældre, eller også var der flere af dem, som der havde den slags.

Gennem et helt liv bliver tænderne jo godt slidte, så det ikke er sikkert, at man kan rette mere op på dem, som man har; desuden var man ikke i gamle dage så gode til at børste ens tænder og generelt passe på dem, så der var en stor chance for, at man ikke kunne bruge dem resten af livet.

Man havde nemlig ikke samme tradition for at passe på bisserne, som vi har nu om dage, om man var ikke lige så god til at huske det med, at man ikke skulle spise slik efter sengetid, og man skulle helst børste tænderne både om morgenen, når man stod op, og om aftenen, inden man gik i seng.

Så der var en stor chance for, at når man endelig kom højt op i alderen, så var der ikke mulighed for, at man kunne redde de tænder, som man havde, hvorfor der ikke var andet at gøre end at få et gebis.

Der er god mulighed for at få et gebis nu om dage

Dengang var det så som så med mulighederne for at få et godt gebis, men man er heldigvis blevet bedre til at fremstille den slags, så nu om dage kan man finde nogle dygtige instanser, som der er førende i gebis og kunstige tænder.

Det betyder, at man får et gebis, der er mere eller mere bedre, end hvad man kunne få dengang, og det kan nok narre andre, at det faktisk ikke er ens egne tænder, som man har i munden.

Desuden er det gode tænder, man får på den måde, der er ferme at bruge.

Det giver så også en masse, at det kosmetisk ser flot ud, så man kan føle, at man er ligesom alle de andre, når man kan fremvise et flot tandsæt, selvom det ikke er ens eget.

Det er måske værd at holde øje med, om det kan komme på tale i fremtiden, at man skal tage fat i en af de eksperter i at lave et gebis, hvis det kan være noget, man selv skal have.

Latest news

Emballage til alle industrielle formål

Hvor er det dejligt at der findes steder hvor man kan få al sin emballage samme sted - om...

Gør det simpelt for dig selv og resten af verdenen

Komplicer man tingene alt for meget, er det ofte årsagen til at man aldrig får lavet noget eller forbedret...

Gardinbussen kommer hjem til dig

Tid til nye gardinerEr I flyttet i ny bolig og har brug for nye gardiner, eller er jeres nuværende...

Hunden er menneskets bedste ven

En sund investeringHunden er vores ynglings kæledyr herhjemme, og den er et rigtigt familiemedlem, som vi bare knuselsker. At...

Få syn for sagen

Det vigtige blikKunne du også godt tænke dig at komme et spadestik dybere i dig selv, og blive med...

Alt i lagerinventar

Når man skal opbygge et lager er der mange overvejelser i forbindelse med dette.Hvor meget plads har man brug...

Must read

Emballage til alle industrielle formål

Hvor er det dejligt at der findes steder hvor...

Gør det simpelt for dig selv og resten af verdenen

Komplicer man tingene alt for meget, er det ofte...

You might also likeRELATED
Recommended to you