Plastspande og Plastbøtter

-

Der anvendes virkelig mange plastspande og plastbøtter i al almindelighed i vores små hjem – for ikke at nævne alle de virksomheder, der anvender et i deres produktion til forskellige opgaver. Nogle steder er man også begyndt at anvende plastpaller frem for træpaller, og kigger vi bare på vores skraldespande, så er det jo også store plastbøtter med låg på.
Hvor mange af os har ikke plastbøtter stående i vores skabe eller skuffer – ja jeg har da, men det er så dem af en god kvalitet – og ikke dem der er engangs plastbøtter. Så har vi de plastspande som de er maling i – tænk engang hvor mange af dem der findes rundt om i forretninger og arbejdspladser – og hvor er det vigtigt at det er en kraftig kvalitet, også selvom det ikke er plastspande der genbruges efter der har været maling i.

Så har vi den genkendelige gulvspand, tror faktisk den findes i alle hjem i en eller anden farve eller form – det sidste jeg har stiftet bekendtskab med er det jeg vil kalde et plastkar – et badekar i plast – en vidunderlig opfindelse, som jeg har stor gavn af, selvom jeg ikke lige tror at det er det der menes med et plastkar her, som nok nærmere er et stort kar hvor man kan have forskellige produkter i.
Der findes et utal af forskellige former for plast produkter især indenfor Transport emballage, men også til alle andre mulige formål.
Et eller andet sted så tænker jeg at fødevare industrien og medicinal industrien også tager deres del af forskellige plast bøtter og plast bægre – og det gør jeg når jeg tænker på dels alle de føde varer jeg kender der findes i en eller anden form for plast beholder og det samme med medicin eller piller der findes i de her små plast bøtter.
Så for mig er plast et meget stort område, og i det ovenstående har jeg nævnt nogle af de ting jeg lige kunne komme på.

Latest news

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Klistermærker til væggene

Nogen gange kan det være med til at løfte ens hverdag, hvis der lige sidder en sjov wallstickers for...

Solcelleguide til private og erhverv

Hvis man går i tanker om at ville investere og installere solceller enten på sit hus eller sin virksomhed,...

Must read

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning,...

You might also likeRELATED
Recommended to you