Afprøv BDSM med en, du stoler på

-

Der er mange ting, som man gør bedst alene, og det kan være smart at øve sig for sig selv, inden man viser sig frem for et publikum, specielt hvis folk betaler penge for at se, hvad man har lavet.

Det samme gælder i de mere uformelle sammenhænge, hvis man for eksempel laver mad, hvor man nok lige skal afprøve sig med en opskrift nogle gange, inden man serverer det færdige resultat for nogle gæster, så man ikke giver dem en madforgiftning – specielt hvis man ikke er så god til at lave mad.

Men sådan noget med sex er i langt, langt de fleste tilfælde sjovere at gøre sammen med andre, og det gælder både, når man er forelsket, når man bare er liderlig, når man skal have “lettet trykket”, eller man har set sig lun på en, man gerne vil finde ud af, om man passer sammen med seksuelt.

For det handler jo også om, at man passer sammen rent seksuelt, for det kan jo være, den ene er til BDSM, mens man ikke selv er det – eller man netop leder efter en, der kan lide den slags.

BDSM bliver måske en del af din verden

Man søger måske efter en, som man kan afprøve penisringe i god kvalitet , og det er bare ikke alle, der har forståelse for den slags, specielt ikke hvis det leder til hårdere og vildere BDSM.

Derfor må man aftale sammen, hvad man er til og ikke til, inden man går i gang med den slags, for det er bare noget, som man afsøger territorier og grænser med sammen med andre; det er bare næsten umuligt at gøre selv.

Men det handler også om, at man får en tryg oplevelse ud af det, for hvis det går galt, eller man overtræder den andens grænser, så kan man få en trist oplevelse, og det gælder især, hvis det er første gang, man bevæger sig ind i det felt.

Så er det bestemt ikke sikkert, at det viser sig at være noget for en, men så kan man trods alt krydse af, at man har afprøvet det.

Latest news

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan stadigvæk nyde solen og den dejlige varme, omend dagene er...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående fremme hele året, men så kommer den også til at...

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Must read

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående...

You might also likeRELATED
Recommended to you