Afprøv BDSM med en, du stoler på

-

Der er mange ting, som man gør bedst alene, og det kan være smart at øve sig for sig selv, inden man viser sig frem for et publikum, specielt hvis folk betaler penge for at se, hvad man har lavet.

Det samme gælder i de mere uformelle sammenhænge, hvis man for eksempel laver mad, hvor man nok lige skal afprøve sig med en opskrift nogle gange, inden man serverer det færdige resultat for nogle gæster, så man ikke giver dem en madforgiftning – specielt hvis man ikke er så god til at lave mad.

Men sådan noget med sex er i langt, langt de fleste tilfælde sjovere at gøre sammen med andre, og det gælder både, når man er forelsket, når man bare er liderlig, når man skal have “lettet trykket”, eller man har set sig lun på en, man gerne vil finde ud af, om man passer sammen med seksuelt.

For det handler jo også om, at man passer sammen rent seksuelt, for det kan jo være, den ene er til BDSM, mens man ikke selv er det – eller man netop leder efter en, der kan lide den slags.

BDSM bliver måske en del af din verden

Man søger måske efter en, som man kan afprøve penisringe i god kvalitet , og det er bare ikke alle, der har forståelse for den slags, specielt ikke hvis det leder til hårdere og vildere BDSM.

Derfor må man aftale sammen, hvad man er til og ikke til, inden man går i gang med den slags, for det er bare noget, som man afsøger territorier og grænser med sammen med andre; det er bare næsten umuligt at gøre selv.

Men det handler også om, at man får en tryg oplevelse ud af det, for hvis det går galt, eller man overtræder den andens grænser, så kan man få en trist oplevelse, og det gælder især, hvis det er første gang, man bevæger sig ind i det felt.

Så er det bestemt ikke sikkert, at det viser sig at være noget for en, men så kan man trods alt krydse af, at man har afprøvet det.

Latest news

Emballage til alle industrielle formål

Hvor er det dejligt at der findes steder hvor man kan få al sin emballage samme sted - om...

Gør det simpelt for dig selv og resten af verdenen

Komplicer man tingene alt for meget, er det ofte årsagen til at man aldrig får lavet noget eller forbedret...

Gardinbussen kommer hjem til dig

Tid til nye gardinerEr I flyttet i ny bolig og har brug for nye gardiner, eller er jeres nuværende...

Hunden er menneskets bedste ven

En sund investeringHunden er vores ynglings kæledyr herhjemme, og den er et rigtigt familiemedlem, som vi bare knuselsker. At...

Få syn for sagen

Det vigtige blikKunne du også godt tænke dig at komme et spadestik dybere i dig selv, og blive med...

Alt i lagerinventar

Når man skal opbygge et lager er der mange overvejelser i forbindelse med dette.Hvor meget plads har man brug...

Must read

Emballage til alle industrielle formål

Hvor er det dejligt at der findes steder hvor...

Gør det simpelt for dig selv og resten af verdenen

Komplicer man tingene alt for meget, er det ofte...

You might also likeRELATED
Recommended to you