Bedre nærvær med Uskyldens hjerte

-

Nu er det ikke sådan, at vi skal helt tilbage til den uskyldens hjerte som man fødes ind i denne verden med – men vi skal et stykke derhenad. Vi bliver født med gener fra vores forældre, og vi får et overjeg fra vores forældre – og nogen gange kan dette overjeg overskygge det nærvær man har til sig selv som barn, og så kan det være en god ide at få hjælp til at finde ud af hvad der er godt og mindre godt af det man har med i sin rygsæk. Der er mange steder hvor man kan få denne hjælp til at finde tilbage til sit eget nærvær og medfødte livsmål, her tænker jeg meget på uskyldenshjerte.dk – her kan man få både terapi og spiritualitet samme sted. Det der hjalp mig ud af mine vanskeligheder, var den hypnose jeg fik sammen med samtaler.

Hypnose hos uskyldens hjerte

Jeg selv syntes at det var en blid form for at få vendt om på nogle ting som jeg havde oplevet, og som jeg bestemt ikke længere gad at have med mig – herunder nogle af mine “barnlige” følelser der bare blev tricket i tide og utide, og spændte ben for det jeg gerne ville med mit liv. Jeg selv har været enormt glad for denne hypnose og terapi fra UskyldensHjerte, og det er lang tid siden at jeg har haft et tilbagefald med mine barnlige følelser. Jeg ville ønske for andre med ondt i sjælen at de undte sig selv et forløb magen til.

Latest news

Skræddersyet siddekomfort til dig

Når det kommer til at købe stole, er der flere vigtige faktorer at tage i betragtning for at sikre,...

Oplev Perfektion i Dit Køkken med Kvalitetskogekar

Når man søger efter det ideelle kogekar til køkkenet, er det afgørende at vælge et produkt af høj kvalitet,...

Fordele ved at gøre brug af et eventfirma

Planlægning og eksekvering af begivenheder kan være en udfordrende opgave, der kræver tid, ressourcer og ekspertise. Her kommer et...

Gangbroer – Sikker og Effektiv Overførsel med Pro Bro

Selvfølgelig, her er et mere uddybende blogindlæg om gangbroer med fokus på Pro Bro, en pålidelig leverandør af gangbroer:Blogindlæg:...

Perfekt tilbehør til badebro: Gør dit ophold ved vandet komplet

En badebro er ikke bare et sted at stige i vandet; det er et hjerte for sommerens sjov og...

Marc Lauge Jeans: Kvalitet, Stil og Komfort

Marc Lauge Jeans er mere end bare et stykke tøj - de er en erklæring om kvalitet, stil og...

Must read

Skræddersyet siddekomfort til dig

Når det kommer til at købe stole, er der...

Oplev Perfektion i Dit Køkken med Kvalitetskogekar

Når man søger efter det ideelle kogekar til køkkenet,...

You might also likeRELATED
Recommended to you