Bedre nærvær med Uskyldens hjerte

-

Nu er det ikke sådan, at vi skal helt tilbage til den uskyldens hjerte som man fødes ind i denne verden med – men vi skal et stykke derhenad. Vi bliver født med gener fra vores forældre, og vi får et overjeg fra vores forældre – og nogen gange kan dette overjeg overskygge det nærvær man har til sig selv som barn, og så kan det være en god ide at få hjælp til at finde ud af hvad der er godt og mindre godt af det man har med i sin rygsæk. Der er mange steder hvor man kan få denne hjælp til at finde tilbage til sit eget nærvær og medfødte livsmål, her tænker jeg meget på uskyldenshjerte.dk – her kan man få både terapi og spiritualitet samme sted. Det der hjalp mig ud af mine vanskeligheder, var den hypnose jeg fik sammen med samtaler.

Hypnose hos uskyldens hjerte

Jeg selv syntes at det var en blid form for at få vendt om på nogle ting som jeg havde oplevet, og som jeg bestemt ikke længere gad at have med mig – herunder nogle af mine “barnlige” følelser der bare blev tricket i tide og utide, og spændte ben for det jeg gerne ville med mit liv. Jeg selv har været enormt glad for denne hypnose og terapi fra UskyldensHjerte, og det er lang tid siden at jeg har haft et tilbagefald med mine barnlige følelser. Jeg ville ønske for andre med ondt i sjælen at de undte sig selv et forløb magen til.

Latest news

Hvordan en betalingsterminal kan gøre din virksomhed mere effektiv

At have en hurtig og effektiv betalingsproces er en afgørende del af en succesfuld virksomhed. En betalingsterminal kan hjælpe...

Vinduesvisker og Viskermotor: Hvad skal du vide om?

Godt vedligeholde og fungerende vinduesviskere er vigtigt, når du er på vej i din bil i regnvejr eller andre...

Sådan får du mest muligt ud af dit Teamudviklingsprogram

Blog Introduction: Virksomheder er afhængige af gode teams for at nå deres mål. Men selv de bedste medarbejdere har...

Optimer din SEO: Sådan forbedrer du din online synlighed

Som onlineforretningsejer ved du allerede, at SEO eller søgemaskineoptimering er vigtig for din virksomheds succes. Men at forbedre din...

Guide til at vælge det rigtige byggepladshegn

Et byggepladshegn er et umiskendeligt syn på byggepladser overalt i verden. Det spiller en vital rolle i at beskytte...

5 måder at få hjælp til rekruttering på

Rekruttering er en vigtig proces for enhver virksomhed, men det kan også være en tidskrævende og udfordrende opgave. At...

Must read

Hvordan en betalingsterminal kan gøre din virksomhed mere effektiv

At have en hurtig og effektiv betalingsproces er en...

Vinduesvisker og Viskermotor: Hvad skal du vide om?

Godt vedligeholde og fungerende vinduesviskere er vigtigt, når du...

You might also likeRELATED
Recommended to you