Bedre nærvær med Uskyldens hjerte

-

Nu er det ikke sådan, at vi skal helt tilbage til den uskyldens hjerte som man fødes ind i denne verden med – men vi skal et stykke derhenad. Vi bliver født med gener fra vores forældre, og vi får et overjeg fra vores forældre – og nogen gange kan dette overjeg overskygge det nærvær man har til sig selv som barn, og så kan det være en god ide at få hjælp til at finde ud af hvad der er godt og mindre godt af det man har med i sin rygsæk. Der er mange steder hvor man kan få denne hjælp til at finde tilbage til sit eget nærvær og medfødte livsmål, her tænker jeg meget på uskyldenshjerte.dk – her kan man få både terapi og spiritualitet samme sted. Det der hjalp mig ud af mine vanskeligheder, var den hypnose jeg fik sammen med samtaler.

Hypnose hos uskyldens hjerte

Jeg selv syntes at det var en blid form for at få vendt om på nogle ting som jeg havde oplevet, og som jeg bestemt ikke længere gad at have med mig – herunder nogle af mine “barnlige” følelser der bare blev tricket i tide og utide, og spændte ben for det jeg gerne ville med mit liv. Jeg selv har været enormt glad for denne hypnose og terapi fra UskyldensHjerte, og det er lang tid siden at jeg har haft et tilbagefald med mine barnlige følelser. Jeg ville ønske for andre med ondt i sjælen at de undte sig selv et forløb magen til.

Latest news

Emballage til alle industrielle formål

Hvor er det dejligt at der findes steder hvor man kan få al sin emballage samme sted - om...

Gør det simpelt for dig selv og resten af verdenen

Komplicer man tingene alt for meget, er det ofte årsagen til at man aldrig får lavet noget eller forbedret...

Gardinbussen kommer hjem til dig

Tid til nye gardinerEr I flyttet i ny bolig og har brug for nye gardiner, eller er jeres nuværende...

Hunden er menneskets bedste ven

En sund investeringHunden er vores ynglings kæledyr herhjemme, og den er et rigtigt familiemedlem, som vi bare knuselsker. At...

Få syn for sagen

Det vigtige blikKunne du også godt tænke dig at komme et spadestik dybere i dig selv, og blive med...

Alt i lagerinventar

Når man skal opbygge et lager er der mange overvejelser i forbindelse med dette.Hvor meget plads har man brug...

Must read

Emballage til alle industrielle formål

Hvor er det dejligt at der findes steder hvor...

Gør det simpelt for dig selv og resten af verdenen

Komplicer man tingene alt for meget, er det ofte...

You might also likeRELATED
Recommended to you