Bedre nærvær med Uskyldens hjerte

-

Nu er det ikke sådan, at vi skal helt tilbage til den uskyldens hjerte som man fødes ind i denne verden med – men vi skal et stykke derhenad. Vi bliver født med gener fra vores forældre, og vi får et overjeg fra vores forældre – og nogen gange kan dette overjeg overskygge det nærvær man har til sig selv som barn, og så kan det være en god ide at få hjælp til at finde ud af hvad der er godt og mindre godt af det man har med i sin rygsæk. Der er mange steder hvor man kan få denne hjælp til at finde tilbage til sit eget nærvær og medfødte livsmål, her tænker jeg meget på uskyldenshjerte.dk – her kan man få både terapi og spiritualitet samme sted. Det der hjalp mig ud af mine vanskeligheder, var den hypnose jeg fik sammen med samtaler.

Hypnose hos uskyldens hjerte

Jeg selv syntes at det var en blid form for at få vendt om på nogle ting som jeg havde oplevet, og som jeg bestemt ikke længere gad at have med mig – herunder nogle af mine “barnlige” følelser der bare blev tricket i tide og utide, og spændte ben for det jeg gerne ville med mit liv. Jeg selv har været enormt glad for denne hypnose og terapi fra UskyldensHjerte, og det er lang tid siden at jeg har haft et tilbagefald med mine barnlige følelser. Jeg ville ønske for andre med ondt i sjælen at de undte sig selv et forløb magen til.

Latest news

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan stadigvæk nyde solen og den dejlige varme, omend dagene er...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående fremme hele året, men så kommer den også til at...

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Must read

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående...

You might also likeRELATED
Recommended to you