Terapi i Søhøjlandet

-

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne – også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg altid ind for at har man brug for psykologhjælp eller terapi, så gå efter det bedste – gå efter det der matcher din personlighed, og spar ikke på pengene, for det er mere vigtigt at man får det godt hurtigst muligt. Gå efter en dygtig og kompetent psykolog eller terapeut, som kan yde en professionel terapi. Nu er jeg selv meget fascineret af området omkring Silkeborg, og da jeg elsker at gå ture, valgte jeg psykolog Nikolaj Fuglsang, som netop kunne indfri ovenstående, og samtidig kunne jeg få lov til at få terapi i form af walk and talk. Der er mange mennesker der siger de har en anerkendende tilgang til andre, men Nikolaj har det virkelig, og det var det jeg havde brug for.

Isohojlandet.dk hjælp til selvhjælp

Nu er det jo os selv der skal gøre arbejdet, men isohojlandet kan hjælpe med at åbne nogle ubevidste døre som vi ikke lige selv havde set eller vidste var der. Nogen gange så ved vi jo godt selv, at der er noget vi lige skal have kigget på hvis vi går og er mere eller mindre deprimeret eller rasende i længere tid – for mig betød det, at vores gåture i Søhøjlandet gav mig meget mere end at sidde og tale med en foran mig – det var lidt mere uformelt, mindre farligt at åbne sig her, end hvis jeg havde været spærret inde i et lokale.

Latest news

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Klistermærker til væggene

Nogen gange kan det være med til at løfte ens hverdag, hvis der lige sidder en sjov wallstickers for...

Solcelleguide til private og erhverv

Hvis man går i tanker om at ville investere og installere solceller enten på sit hus eller sin virksomhed,...

Must read

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning,...

You might also likeRELATED
Recommended to you