Boligindretning og natursten borplader

-

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man laver i sin bolig. Jeg valgte min natur sten bordplade til mit køkken ud fra at det skulle være med til at pynte når man sad på barstolene ved denne køkkenbordplade og fik sig et lille glas mens man sad og underholdt den der stod for madlavningen. Så man kan sige at både fliser, trægulve og bordplader er med til at give et eller andet look på ens indretning af sin bolig. Det var da også ud fra køkken bordpladen at jeg valgte både vasken og vandhane. Jeg kan personlig godt lide at have de ægte natursten med høj kvalitet – og det må jeg så også betale den pris det koster for.

Bordplader Slabs

For mig er disse historiske gamle natursten i mit hjem et must, så derfor kiggede jeg også efter hvad der var af disse bordplader hos inpro.dk inden jeg tog en beslutning om hvilken det skulle være. Jeg havde hørt at det var natursten der var af høj standard, hvilket for mig var vigtigt, da min bordplade skulle holde i mange år, og gerne blive ved med at se ud som ny. Jeg er mange gange blevet spurgt hvor jeg har købt min bordplade henne, og det fortæller jeg jo gerne, og et eller andet sted, så fortæller det mig jo også at andre godt kan lide min bordplade. Jeg er glad for min bordplade, og vil aldrig vælge andet.

Latest news

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Klistermærker til væggene

Nogen gange kan det være med til at løfte ens hverdag, hvis der lige sidder en sjov wallstickers for...

Solcelleguide til private og erhverv

Hvis man går i tanker om at ville investere og installere solceller enten på sit hus eller sin virksomhed,...

Must read

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning,...

You might also likeRELATED
Recommended to you