Boligindretning og natursten borplader

-

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man laver i sin bolig. Jeg valgte min natur sten bordplade til mit køkken ud fra at det skulle være med til at pynte når man sad på barstolene ved denne køkkenbordplade og fik sig et lille glas mens man sad og underholdt den der stod for madlavningen. Så man kan sige at både fliser, trægulve og bordplader er med til at give et eller andet look på ens indretning af sin bolig. Det var da også ud fra køkken bordpladen at jeg valgte både vasken og vandhane. Jeg kan personlig godt lide at have de ægte natursten med høj kvalitet – og det må jeg så også betale den pris det koster for.

Bordplader Slabs

For mig er disse historiske gamle natursten i mit hjem et must, så derfor kiggede jeg også efter hvad der var af disse bordplader hos inpro.dk inden jeg tog en beslutning om hvilken det skulle være. Jeg havde hørt at det var natursten der var af høj standard, hvilket for mig var vigtigt, da min bordplade skulle holde i mange år, og gerne blive ved med at se ud som ny. Jeg er mange gange blevet spurgt hvor jeg har købt min bordplade henne, og det fortæller jeg jo gerne, og et eller andet sted, så fortæller det mig jo også at andre godt kan lide min bordplade. Jeg er glad for min bordplade, og vil aldrig vælge andet.

Latest news

Så langt er vi kommet fra de første huse der blev bygget

Huse har været en del af den menneskelige civilisation i årtusinder. De første beviser på menneskeskabte strukturer stammer fra...

Sådan indretter du din have

En velarrangeret have tilføjer skønhed og fred til dit hjem. Ved at følge disse enkle tips kan du skabe...

Udvikling i teknologi er vild

Teknologiens udvikling har altid været et fascinerende diskussionsemne. Fra opfindelsen af det første hjul til opsendelsen af den første...

Sådan vælger du de rigtige gardiner til dit hjem

Gardiner er ikke kun en stilfuld måde at tilføje noget pift til dit hjem på. De har også en...

Sejlads er en fed ting

Sejlads er en god måde at tilbringe en dag på. Det er fredeligt og beroligende, og det er en...

Skagen byder på en masse attraktioner

Skagen er en by i Danmark, som ligger helt oppe i toppen af Jylland. Den er kendt for sine...

Must read

Så langt er vi kommet fra de første huse der blev bygget

Huse har været en del af den menneskelige civilisation...

Sådan indretter du din have

En velarrangeret have tilføjer skønhed og fred til dit...

You might also likeRELATED
Recommended to you