Klistermærker til væggene

-

Nogen gange kan det være med til at løfte ens hverdag, hvis der lige sidder en sjov wallstickers for enden af gangen der hvor man arbejder, eller for eksempel på chefens kontor – og de sjove wallstickers dem findes der rigtig mange af, hvis man lige kigger på https://smartstickers.dk/. Ikke bare har de et hav af forskellige wallstickers, men deres hjemmeside er også meget nem at finde rundt i, så hvis man leder efter en sjov wallstickers til badeværelset eller toilettet, så ligger de under en fane der hedder Toilet og bad, og sådan er det hele vejen igennem – selvfølgelig kan det også hænde at en af deres wallstickers til entreen også kunne bruges et andet sted. På vores arbejdsplads, hvor vi for eksempel et klistermærke til væg siddende ved vores kaffemaskine, og den giver et godt hint om, at kaffe giver energi, så selvfølgelig er den på vores arbejdsplads, for vi skal have en masse energi.

Jeg syntes det er et godt alternativ med wallstickers til billeder og malerier – og de virker heller ikke så tunge på væggene som diverse billeder og malerier. Ud over at der er mange forskellige wallstickers, så er der også mange muligheder for at sammensætte flere forskellige wallstickers så de giver en helhed og mening for den enkelte forbruger. Jeg har da for eksempel brugt 3 forskellige wallstickers for at få netop den væg jeg lige ønskede mig.
Vi fik også en til badeværelset, men det var nu mere for at ungerne skulle lære at rydde op efter sig når de hvade været i bad og på toilettet, og det hjalp faktisk med denne lille reminder derude – og jeg slap for at gå og skælde ud hele tiden. Så det er også en mulighed for at få lidt husfred i ny og næ.
Jeg tror enten så er man til wallstickers eller også så er man det ikke – og for dem der er som mig, så er det et slaraffenland at være på denne hjemmeside.

Latest news

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan stadigvæk nyde solen og den dejlige varme, omend dagene er...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående fremme hele året, men så kommer den også til at...

Terapi i Søhøjlandet

Søhøjlandet ligger i Silkeborg, og i den smukke natur omkring Silkeborg søerne - også kaldet Søhøjlandet. Nu går jeg...

Boligindretning og natursten borplader

For mig hører en køkkenbordplade ind under kategorien boligindretning, for det er med til at præge den indretning man...

I horisonten

Hvad er det vi ser, når vi står og kigger ud i horisonten, selvfølgelig har landskabet noget at sige,...

Spis sundt og tab dig

Vær bevidst omkring din kostDu er, hvad du spiser siger et kendt ordsprog, og det er så sandt, som...

Must read

Pres det sidste ud af sommeren

Sol og sommerSommeren er her endnu, og vi kan...

Så skal flagstanden frem igen

Man kan som sådan godt have en flagstang stående...

You might also likeRELATED
Recommended to you